Олександр Усик спантеличив українських вболівальників заявою про "єдиний народ" (відео)

Боксер зізнався, що у Росії в нього багато фанів.

Олександр Усик. Фото: УНІАН.

Український боксер Олександр Усик, олімпійський чемпіон-2012, який вже кілька років виступає в професійному боксі і в даний час претендує на титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO, зробив скандальну заяву про єдиний братському народ України і Росії. Про це стало відомо після інтерв'ю боксера, яке він дав журналістам під час тренування збірної України з боксу на Олімпійській базі в Конча-Заспі, передають Патріоти України.

"Я вообще об этом не люблю разговаривать, и не хочу об этом разговаривать. Люди выдергивают из контекстов то, что я делаю, чтобы показать себя. Они кричат "Слава Украине", а как они ее прославляют? Никак. Они страну только загоняют в тупик. Просто живите и у каждого должно быть "чувство человека". Я ждал, прокручивал в своей голове, как я буду отвечать на это все. На данный момент появилось очень много крупного рогатого скота, потребителей, а не производителей. Вот и всё", - зазначив Усик.

Також боксер відповів на запитання одного з журналістів, чи зможе він повернутися в рідний Крим, якщо раптом зустрінеться з російським боксером і переможе його, як було навесні 2015 після перемоги над росіянином Андрієм Князєвим в Києві. "Я в Крым обычно въездной после любого боя. В Крыму за меня болеют, по всей России у меня очень много поклонников. В принципе, я не разделяю наши народы, ибо мы - славяне. Давайте так и будем говорить - славяне. Никаких препятствий нет, препятствия есть только у кого-то в голове", - висловив свою думку 28-річний кримчанин.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...