Олена Шоптенко розповіла про розлучення з Дмитром Дікусаром

Танцівниця не стала розкривати подробиці свого нинішнього особистого життя.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар вже не разом. Фото: nagg.in.ua.

Дворазова чемпіонка світу з бальних танців, хореограф і переможниця українського проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко прокоментувала розлучення з танцюристом Дмитром Дікусаром і розповіла, що зараз вона щаслива. Про це вона заявила в передачі "Світське життя" з Катею Осадчою під час відкриття фотовиставки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На питання Осадчої, що ж стало причиною розставання, Шоптенко зазначила, що не було якоїсь однієї причини. Вони з Дмитром разом сіли, поговорили і дійшли рішення, що краще їм буде розлучитися.

"У нас була своя історія. Вона закінчилася, на жаль", - каже хореограф.

Олена Шоптенко також зазначила, що зараз намагається по максимуму зайняти себе роботою.

На провокаційне запитання Каті Осадчої, що їй часто доводиться стикатися з екс-чоловіком по роботі, Олена Шоптенко сказала: "Ми - професіонали, тому якщо доводиться разом працювати, ми працюємо".

У той же час танцівниця не стала вдаватися в подробиці розлучення, а також нинішнього особистого життя.

"Скажу, що глобально у мене все добре. Я щаслива", - загадково підвела підсумок Шоптенко.

Відзначимо, що хореографи, яких називали однією з найкрасивіших пар України, довгий час не реєстрували свої відносини, а потім одружилися в червні 2013 року. Наприкінці 2015 року в інтерв'ю для глянцевого українського видання вони розповіли, що щасливі і найближчим часом планують дітей. Однак уже в середині квітня нинішнього року пара оголосила про розлучення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...