Олімпіада-2016: У затоці для вітрильного спорту знайшли відрубану людську ногу

Страшна знахідка була знайдена саме там, де на неї могли наштовхнутися спортсмени.

Олімпійська затока для вітрильного спорту в Ріо. Фото: strana.ua.

Житель Ріо-де-Жанейро шокував знахідкою неподалік від олімпійської акваторії для парусного спорту. Чоловік виявив відрубану людську ногу, яка плавала в затоці Гуанабара, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Знайдену частина тіла, на яку під час змагань могли б наштовхнутися учасники Олімпіади-2016, передали місцевим правоохоронцям. За інформацією поліції, кінцівка, відрубана до стегна, належала чоловікові, і на ній було татуювання з ім'ям Каунан.

"Швидше за все, це була нога жертви наркомафії, яка часто викидає тіла в річку, що впадає в затоку", - відзначили в поліції.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...