Олімпіада-2016: Український модельєр показав, у чому предстануть українські спортсмени у Ріо (фото)

Олімпійській столиці національна збірна продемонструє принт "діамантова Україна" від Андре Тана.

"Діамантова Україна" готується в Ріо. Фото: olympic.sport.uaНа відкритті Ігор у Ріо 5 серпня українські спортсмени будуть хизуватися в яскравих костюмах в стилі Сен-Тропе, а потім по олімпійській столиці – в формі національних кольорів з принтом "діамантова Україна". Такий дизайн придумав модельєр Андре Тан, який вже розробляв форму наших спортсменів для перших Європейських ігор у Баку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Спочатку мені сказали, що потрібні карнавальні костюми, – зізнався Тан. – Я відповів – це неможливо. Такий костюм буде чудово виглядати на струнких дівчатах, а нам потрібно, щоб це добре виглядало на штовхальницях ядра, наприклад. Що нереально у воланах і рюшах. З липня 2015-го і до Нового року шукали принт. У нас їх було п'ять. Ми розвивали в принтах творчість Приймаченко, потім був варіант з портретом Тараса Шевченка... Але це Ріо, і все має бути яскраво, помітно, ми повинні відрізнятися від усіх на параді. Навіть запрошували спортсменів, щоб зрозуміти, який принт їм більше подобається. В результаті зрозуміли, що для Ріо ідеально підходить такий яскравий принт "діамантова Україна". Країна у нас багатогранна – є і море, і гори, і талановиті люди – і це все показує принт. Олімпійці мені дуже скаржилися, що в Лондоні сильно замерзли, тому довелося додавати білі штани. На параді всі дівчата будуть у жовтих сукнях і укорочених жилетах – в стилі Сен-Тропе".

"У цьому році мені подобається, як одягли збірну Канади, дуже подобається Австралія, – каже Андре про конкурентів. – Багато чекав від Джорджіо Армані, який завжди працює з Італією. Але цього разу він став занадто мінімалістичним – темно-сині стримані костюми для сонячного Ріо не дуже підходять. Сподобався нетрадиційний підхід до костюмів Британії Стелли Маккартні – кубізм, гострі моменти".

У ролі моделей на презентації костюмів себе спробували художниця Анна Різатдінова, дзюдоїсти Яків Хаммо та Георгій Зантарая, багатоборці Олексій і Ганна Касьянови. "Я ніколи не дефілювала і спробувала б ще раз, тому що все так швидко відбулося, – розповіла Ганна. – Ми тільки вночі повернулися з чемпіонату Європи в Амстердамі, а в 12 дня дізналися про показ. Порепетирували тут трохи. Може, наступного разу вийде краще, більш розкуто. Сама форма мені подобається, дуже зручна і фасон сукні в моєму стилі".

Компанію спортсменам на подіумі склали футболісти ФК "Маестро" – телеведучий Олександр Педан, музикант Фоззі, шоумен Андрій Джеджула. Останній навіть показав, наскільки зручна форма для занять спортом, кілька разів віджавшись. А потім Яків Хаммо продемонстрував на Джеджулі один з кидків. "Так, незвично відчувати чоловічі руки на своїй спині", – пожартував шоумен. "Мені запропонували моделей з того списку зірок, які змогли прийти – розповів про свої моделі Тан. – Я, наприклад, запрошував і Іру Білик, і Олю Полякову, але вони сьогодні не змогли. Зараз такий період, коли всі відпочивають, а зірки халтурять на концертах".

"Посмокчи мої я*ця, жалюгідний виродку": Ф’юрі спробував образити Усика перед поєдинком (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:20

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34−0−1, 24 КО) проведе поєдинок проти володаря IBF, WBA, WBO та IBO Олександра Усика (21−0, 14 КО), передають Патріоти України. Британський боксер звернувся до українця перед боєм. . - Уяви, що це твій оста...

В Україні запроваджують аварійні відключення світла

вівторок, 14 травень 2024, 22:05

Сьогодні, 14 травня, з 21:00 до 24:00 год. Укренерго запроваджує контрольовані аварійні відключення світла в усіх регіонах України. Про це йдеться у повідомленні Національної енергетичної компанії "Укренерго", передають Патріоти України. За заявою комп...