Олімпійські ігри ще не почалися, а в Ріо вже обвалився стапель для водних видів спорту (фото)

Експерти знову ставлять питання про низьку якість будівництва спортивних об'єктів в Бразилії.

У Ріо обрушився стапель для водних видів спорту. Фото: ВВС.Стапель, призначений для проведення змагань у вітрильних видах спорту на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, частково обвалився, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ніхто не постраждав, проте експерти знову задаються питаннями про якість будівництва спортивних об'єктів в Бразилії.

Прес-секретар оргкомітету Ігор-2016 Філіп Уілкінсон поспішив заявити, що в обваленні конструкції винні високі хвилі і шторм, що прийшли в Ріо в суботу.

За словами Уїлкінсона, з підрядником вже зв'язалися, і він зобов'язався за чотири дні повністю відремонтувати тимчасову структуру в приморській спортивній зоні Марина-да-Глоріа.

Змагання в вітрильних дисциплінах на Олімпіаді почнуться 8 серпня. Церемонія відкриття Ігор пройде в п'ятницю.

Розгул стихії на вихідних також звинувачують в затопленні телестудії на знаменитому пляжі Копакабана близько волейбольної арени.

Якість будівництва спортивних об'єктів в Ріо піддається критиці з квітня, коли обрушилася піднесена над рівнем землі велодоріжка. Цей інцидент призвів до загибелі двох людей.

"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

понеділок, 6 травень 2024, 5:58

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...