"Омбудсмен ДНР" закликає світову спільноту відреагувати на затримання СБУ 85 "невинних жителів Красногорівки"

Представниця терористів обурена і заявляє про порушення Мінських домовленостей.

Так звана "омбудсмен ДНР" Дарія Морозова. Фото:www.radiometafora.ro

"Уповноважений з прав людини в ДНР" Дар'я Морозова вважає затримання службою безпеки України 85 жителів Донбасу грубим порушенням Мінських угод. Про це вона повідомила в коментарі сепаратистським ЗМІ, зазначають Патріоти України з посиланням на DonbassUA.

"Я рішуче засуджую дії СБУ, яка затримала ні в чому не винних людей. Вважаю їх дії грубим порушенням Комплексу заходів з виконання Мінських угод. Необхідно відзначити, що політичні вподобання не є злочином", - повідомила Морозова.

Вона закликала в цьому зв'язку "міжнародне співтовариство, включаючи правозахисні організації, звернути пильну увагу на кричущі факти порушення Мінського меморандуму".

Як відомо, вчора, 10 грудня прес-служба СБУ повідомила, що затримано 85 осіб в Красногорівці. "Операція проводилася за принципом "в кожен дім", - зазначили силовики, додавши що метою був пошук людей, що мають відношення до "ДНР" і "ЛНР".

А щодо того, що "політичні вподобання не є злочином", нехай так звана "омбудсмен" розповість патріотам України, які постраждали від бойовиків.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...