Нахабство - друге щастя: В "ДНР" заявили про готовність обміняти 228 своїх бойовиків на вісьмох українських полонених

Представниця терористів Морозова додала, що "ДНР" наполягатиме на обміні за формулою "всіх на всіх".

Обмін полоненими. На фото - Дарія Морозова. Ілюстрація::Волинські Новини

Окупаційна "влада" "ДНР" готова до обміну 228 бойовиків на 8 українських полонених. Про це заявила сьогодні журналістам так звана "уповноважений з прав людини в "ДНР", представник псевдореспубліки в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Дарія Морозова, повідомляють Патріоти України з посиланням на Остров.

"Що стосується пропозиції про обмін 228 осіб, ми згодні забрати цих людей, тому що це ті люди, які були процесуально очищені українським правосуддям", - заявила вона.

За її словами, "ДНР" готова передати українській стороні "вісім процесуально очищених українських полонених". Вона додала, що "ДНР" наполягатиме на обміні за формулою "всіх на всіх".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...