Онук екс-президента України відновлює Х'юстон після нищівного урагану

​Роман Пінчук запевняє, що "дуже хотів допомогти" постраждалому місту.

Роман Пінчук. Фото:Інтерфакс

Онук екс-президента України Леоніда Кучми Роман Пінчук очолює команду компанії Interpipe, яка допомагає розчищати будинки в американському Х’юстоні, що постраждав від повені після урагану Харві. Компанія Interpipe - виробник сталевих труб для буріння нафтових родовищ. Про це йдеться у матеріалі Forbes, передають Патріоти України.

"Це дуже приємне почуття – бути в змозі давати. Я хотів допомогти. Як компанія і як сім'я", - поділився з Forbes 26-річний Роман Пінчук.

Зазначається, що контрольним пакетом акцій Interpipe володіє Віктор Пінчук, чиї статки, за оцінками, становлять 1,1 мільярда доларів

"Роман працює пліч-о-пліч зі своїми колегами, зокрема Деніелом Велком, президентом північноамериканського відділення Interpipe. Незважаючи на те, що компанія продовжує діяльність у Х’юстоні вже 15 років, Interpipe залишається малим гравцем у сфері нафтопроводів, оскільки в Техасі нафтові послуги залишаються переважно в руках мережі Good Ol 'Boy, (близьке коло впливових гравців, які контролюють доступ на ринок - ред)", інформує видання.

"Ми розуміємо, що ми аутсайдери. Нам доводиться надриватися, щоб догодити нашим клієнтам", – поділився із журналістом Велк, який напередодні супроводжував Пінчука, щоб він отримав щеплення від правця після того, як забив собі цвях.

За інформацією Forbes, представники компанії Пінчука побували в 20 домах протягом 10 днів, «і скоро їх замінить нова група людей, які приїдуть з України». Українців організовує благодійна релігійна група Samaritan’s Purse, додає ЗМІ.

Волонтери Interpipe зобов’язалися принаймні протягом місяця допомагати ремонтувати дахи, розчищати уламки, в тому числі гіпсокартон, підлоги та прилади, і проводити невеличкі ремонтні роботи в затоплених будинках у Х’юстоні та навколишній території, йдеться в статті.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...