"Ополченцев по осени считают": Мережею котиться хвиля "чорного гумору" про зачистки в "ЛНР"

Луганські морги не справляють з кадровими перестановками в "молодій республіці".

Терористи "ЛНР". Фото: dialog.ua.

У соціальних мережах придумують жарти у зв'язку з низкою смертей в оточенні ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького. Жарти публікують користувачі Twitter, передають Патріоти України.

"Вчені молодої республіки всерйоз стурбовані небезпекою утворення озонової діри від інтенсивної роботи крематоріїв", - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Нагадаємо, 24 вересня в "ЛНР" заявили про самогубство радника Ігоря Плотницького Геннадія Ципкалова, якого звинуватили у спробі державного перевороту" в "республіці". Бойовики заявили, що Циплаков нібито побоювався помсти з боку "змовників", які перебувають на волі.

Як повідомляли Патріоти України, 25 вересня стало відомо про смерть "заступника керівника народної міліції" ЛНР Віталія Кисельова з псевдонімом "Комуніст", який так само був звинувачений у спробі перевороту".

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...