Опубліковані фото і відео з місця великої ДТП з автобусом у Криму

Від потужного удару автобус вилетів з проїжджої частини і збив опору світлофора.​

ДТП у Криму. Фото: "Керч.ФМ"

У місті Керч окупованого Криму вантажний автомобіль врізався в рейсовий автобус сполучення Ялта-Ростов. Про це повідомили в прес-службі ДІБДР, передає український сайт ТСН. Про це повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 6 грудня о 22:45. Водій вантажівки, рухаючись по другорядній дорозі, не поступився правом проїзду автобусу, через що сталося зіткнення. Від потужного удару автобус вилетів з проїжджої частини і збив опору світлофора.

У результаті інциденту постраждали четверо пасажирів автобуса, які отримали тілесні ушкодження різної важкості. У двох постраждалих був діагностований перелом ребер, у одного - забій колінних суглобів, а ще один отримав вивих хребця.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...