Опубліковано повний список пілотів-вбивць з "Кузнєцова"

Сподіваємося, що родичі тисяч громадян Сирії, убитих російськими пілотами з теплохода "Кузнєцов", з часом висловлять їм усім свою особливу "подяку".

Пілоти з "Кузі". Фото: "Миротворець"

Волонтери з центру "Миротворець" з'ясували імена пілотів винищувачів, які вирушили до Сирії на борту російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов". Відповідна інформація була розміщена на сайті організації. Про це повідомляють Патріоти України.

"Кузнецов", хоч над ним всі і сміялися, частково самостійно, частково на буксирі, але все-таки доплив до берегів Сирії, щоб вбивати. На його борту знаходилися вбивці - пілоти з окремого винищувального авіаполку ВПС Північного флоту", - йдеться в повідомленні.

В "Миротворце" заявили, що їм вдалося з'ясувати особи пілотів російського авіаносця завдяки повідомленню, імовірно від військового, який написав, що всі пілоти перед відправкою на "Кузнєцов" повинні пройти підготовку на об'єкті "Нитка" в Криму.

"Сподіваємося, що родичі тисяч громадян Сирії, убитих російськими пілотами з теплохода "Кузнєцов", з часом висловлять їм усім свою особливу "подяку", - резюмували волонтери.

Повний список пілотів, які за версією "Миротворця" вирушили до Сирії:

Дериглазов Микола / Deriglazov Nikolaj

Саушкин Сергій / Saushkin Sergej

Кузнєцов Євген / Kuznetsov Evgenij

Цукур Ігор / TSukur Igor

Прядко Павло / Pryadko Pavel

Пестов Андрій / Pestov Andrej

Кістяний Олег / Kostyanoj Oleg

Бедарев Володимир / Bedarev Vladimir

Устюхін Сергій / Ustyuhin Sergej

Міхно Павло / Mihno Pavel

Битюк Олексій / Bityuk Aleksej

Ревякін Кирило / Revyakin Kirill

Томбак Віктор / Tombak Viktor

Матковський Ігор / Matkovskij Igor

Подгузов Павло / Podguzov Pavel

Авдін Станіслав / Avdin Stanislav

Нагадаємо, що в Сирії під час заходу на посадку на авіаносець "Адмірал Кузнєцов" розбився другий за останній місяць винищувач Військово-космічних сил Росії.

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...