Організатори в шоці від кількості кримчан на заходах по святкуванню анексії півострова

Мешканці окупованого Криму чомусь не поспішають повеселитися з приводу триріччя "возз'єднання з Росією".

Ілюстрація:Радіо Свобода

Сьогодні в суботу, 18 березня, весь Крим святкував третю річницю "приєднання" до Росії. У багатьох містах на центральній площі були споруджені сцени, але люди чомусь не поспішають на свято "анексії", тому що їм плювати на владу Криму. Про це написав у своєму Twitter Кримський бандерівець, зазначають Патріоти України.

Зокрема блогер опублікував фото сцени з Севастополя та іронічно зауважив, що "тисячі людей штовхаються в тисняві, щоб пробратися до сцени".

На фото видно, що в районі сцени близько 10 жителів міста. У Керчі біля сцени також зібрався "багатотисячний" натовп, а всім іншим жителям плювати на владу Криму, як втім і на владу Росії теж. Зате напередодні загальних "веселощів" зганяли бюджетників у Севастополі, щоб потім зробити вигляд зверху людей, учасників "флешмобу", які вишикувалися у прапор Росії.

А в Сімферополі на мітинг зігнали дітей і вручили їм портрети Путіна. Аксьонов вирішив, що якщо дорослі не хочуть "святкувати" анексію Криму, то треба змусити маленьких дітей помахати триколорами.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...