Організатори в шоці від кількості кримчан на заходах по святкуванню анексії півострова

Мешканці окупованого Криму чомусь не поспішають повеселитися з приводу триріччя "возз'єднання з Росією".

Ілюстрація:Радіо Свобода

Сьогодні в суботу, 18 березня, весь Крим святкував третю річницю "приєднання" до Росії. У багатьох містах на центральній площі були споруджені сцени, але люди чомусь не поспішають на свято "анексії", тому що їм плювати на владу Криму. Про це написав у своєму Twitter Кримський бандерівець, зазначають Патріоти України.

Зокрема блогер опублікував фото сцени з Севастополя та іронічно зауважив, що "тисячі людей штовхаються в тисняві, щоб пробратися до сцени".

На фото видно, що в районі сцени близько 10 жителів міста. У Керчі біля сцени також зібрався "багатотисячний" натовп, а всім іншим жителям плювати на владу Криму, як втім і на владу Росії теж. Зате напередодні загальних "веселощів" зганяли бюджетників у Севастополі, щоб потім зробити вигляд зверху людей, учасників "флешмобу", які вишикувалися у прапор Росії.

А в Сімферополі на мітинг зігнали дітей і вручили їм портрети Путіна. Аксьонов вирішив, що якщо дорослі не хочуть "святкувати" анексію Криму, то треба змусити маленьких дітей помахати триколорами.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...