Ось такий він - Кримваш: Маленькі російські самбісти другий день сидять в аеропорту

Дитяча секція самбо не може вилетіти з Криму з 23 липня через зламаний літак російської авіакомпанії Red Wings, яка обіцяє відновити рейси аж у вівторок, 26 липня.

Російські діти-спортсмени вже добу не можуть вилетіти з Криму. Ілюстрація: ukr.segodnya.ua.

Дитяча секція самбо не може вилетіти з Криму з 23 липня через зламаний літак російської авіакомпанії Red Wings. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"67 дітей разом з тренерами відпочивали в Криму. У суботу вони повинні були вилетіти в Москву, але до цього часу рейс так і не вилетів. Авіакомпанія без пояснення причин переносить час вильоту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представники компанії пояснили перенесення часу вильоту поломкою одного з літаків.

"Очікується, що авіаперевізник повернеться до планового розкладом у вівторок, 26 липня", - повідомляє інформагенство.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...