Особлива вимога: Охендовський придумав, як ухилятися від допитів у НАБУ (відео)

Голова ЦВК готовий давати показання, але лише за умови присутності працівника спеціалізованої прокуратури.

Михайло Охендовський. Фото: скрін відео

Голова центральної виборчої комісії Михайло Охендовський вдруге відмовився давати свідчення у Національному Антикорупційному бюро. Про це йдеться на сайті 24 каналу, інформують Патріоти України.

Він звинувачує детективів у численних порушеннях під час розслідування справи так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Він хоче, щоб його допитували тільки у присутності спеціалізованого антикорупційного прокурора, але той на допит не з'явився.

"Ми завели клопотання про те,що просимо відкласти проведення слідчих дій, підкреслюючи свою готовність, відповідати на усі запитання, співпрацювати зі слідством, давати показання, але за умови присутності працівника спеціалізованої прокуратури," – заявив Михайло Охендовський.

Прес-секретар НАБУ Світлана Олефіра наголосила, що чинне законодавство не зобов'язує прокурора бути присутнім під час слідчих дій.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...