Остання крапля: Після скандалу в Криму з групи "Воскресенье" пішов музикант

Андрій Сапунов йде з гурту "Воскресенье" через виступи в Сімферополі.

Андрій Сапунов йде з гурту "Воскресенье" через виступи в Сімферополі. Фото: voskresenie.ru.

Музикант Андрій Сапунов йде з гурту "Воскресенье" на тлі ситуації з концертом в окупованому Росією українському Криму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"В кінці квітня групу "Воскресенье" залишає Андрій Сапунов - гітарист, басист, співак, композитор, який брав участь у записі всіх альбомів і всіх концертах, починаючи з 1979 року", - уточнюється в повідомленні.

Як заявив Сапунов, причини для такого кроку накопичувалися довго, і ситуація навколо виступу в Сімферополі (куди музикант відмовився їхати) стала останньою краплею.

"Воскресенье" продовжить свою діяльність. В даний час склад обговорюється, скоро його оголосять.

Старший брат Сапунова Володимир залишиться директором "Воскресенья" і "Машины времени", а сам артист продовжить виступати з сольним проектом.

"Воскресенье" - радянська і російська рок-група. Існує з 1979 року з перервою в 1982-1994 роках. Стиль - рок, щось середнє між блюзом, психоделічним роком, арт-роком з елементами кантрі та рок-н-ролу.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, під час виступу "Воскресенья" в Сімферополі в учасників групи кинули яйця через те, один з учасників групи назвав зі сцени Крим окупованим. Стверджується, що таким чином одна з глядачок висловила своє невдоволення відсутністю на сцені засновника групи Сапунова і якістю шоу в цілому.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...