Острів Хорли: В Україні знайшли "маленький Крим" (фото)

Берег, встелений білим килимом степової ковили, побачили колись турецькі моряки і нарекли півострів словом Хорли (в перекладі з турецької - білий).

Острів Хорли. Фото: Facebook

В Україні є острів Хорли, який називають "маленьким Кримом". Про це розповідає в Facebook спільнота "Маловідома Україна", інформують Патріоти України.

Серед безлічі курортних територій на узбережжі Херсонщини, особливу увагу заслуговує селище Хорли.

Село омивається водами Каркенітскої затоки, його чистісінька цілюща вода, насичена сріблом і йодом, лікувальні грязі і унікальне іонізоване повітря припадуть до душі всім приїжджим на відпочинок на море в Хорли.

Розташоване воно на півострові Гіркий Кут, який омивається Чорним морем.

Берег, встелений білим килимом степової ковили, побачили колись турецькі моряки і нарекли півострів словом Хорли (в перекладі з турецької - білий).

З висоти пташиного польоту півострів обрисами нагадує Крим. Ось тільки гір немає, але зате є свої визначні пам'ятки, які не поступаються кримським.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно