Острів Крим: Колапс і паніка, величезні черги на АЗС та біля банкоматів

​22 листопада, в результаті підриву електроопор та знеструмлення анексованого Криму, у жителів півострова почалася паніка.

Паніка у Криму.

У неділю, 22 листопада, великі проблеми з електрикою в Криму спонукали населення запастися стратегічними запасами бензину і готівки. Очевидці говорять про те, що половина мережевих супермаркетів закриті, люди скуповують бензинові генератори, ліхтарі і свічки, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

У банкоматів почався ажіотаж. У всіх магазинах електротехніки люди скуповують свічки, ліхтарі і батарейки, бензинові генератори", - інформує місцевий житель. Крім того, на автомобільних заправках, де є хоч якась електроенергія, в окупованому Криму шикуються величезні черги. Подібна ситуація спостерігається і у працюючих банкоматів.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...