"Осьвам": Мережу підірвали "Оскари" для українських політиків (фото)

Героями перших номінацій стали Віталій Кличко, Михайло Добкін, Олег Ляшко, Ганна Герман, патріарх Кірілл та Микола Азаров.

В соцмережах поширюють жартівливі малюнки, на яких політикам роздали політичні “Оскари”, перейменовані в “Осьвам 2016”, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Їх автор – Богдан Процишин. “Уважаємий Лєонардо Ді Капріо, Льоньчик! Шо я тобі хочу сказати… паздравляю канєшна, но лічно я щитаю, шо на фоні отєчєствєнних палітічєских звьйозд – ти ше пацан”, – коментує він.

Героями перших номінацій стали Віталій Кличком, Михайло Добкін, Олег Ляшко, Ганна Герман, патріарх Кірілл та Микола Азаров.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...