"Осьвам": Мережу підірвали "Оскари" для українських політиків (фото)

Героями перших номінацій стали Віталій Кличко, Михайло Добкін, Олег Ляшко, Ганна Герман, патріарх Кірілл та Микола Азаров.

В соцмережах поширюють жартівливі малюнки, на яких політикам роздали політичні “Оскари”, перейменовані в “Осьвам 2016”, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Їх автор – Богдан Процишин. “Уважаємий Лєонардо Ді Капріо, Льоньчик! Шо я тобі хочу сказати… паздравляю канєшна, но лічно я щитаю, шо на фоні отєчєствєнних палітічєских звьйозд – ти ше пацан”, – коментує він.

Героями перших номінацій стали Віталій Кличком, Михайло Добкін, Олег Ляшко, Ганна Герман, патріарх Кірілл та Микола Азаров.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...