От і НамКриш: Російський енергоміст знеструмив на півострові три села і частину Алушти

Аварії на кримських енергомережах стали вже традиційними, оскільки енергоміст з Кубані не витримує навантажень,

Ілюстрація:24tv.ua

У Криму ввечері в середу 27 січня без електропостачання залишилися три села в Сімферопольському районі і частина міста Алушта. Про це повідомляє прес-служба окупантів Криму, інформують Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Як повідомляється, у зв'язку з аварійним відключенням Сімферопольської ТЕС обмежена подача електроенергії в селища Журавлівка, Остряково, Укромне.

Також у зв'язку з аварійною ситуацією відбулися відхилення в графіку відключення електроенергії в Алушті по пров. Заводський, пров. Лісовий, вул. Судакська (частково).

Аварії на кримських енергомережах стали вже традиційними. Енергоміст з Кубані не витримує навантажень, а власної генерації Криму не вистачає для безперебійного забезпечення електроенергією.

З 1 січня 2016 російські окупанти, прикриваючись уявним опитуванням кримчан відмовилися підписувати договір на поставку електрики в Крим з материковою Україною.

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...