От і "розплата": В Одесі ув'язнили диверсанта, що мріяв про "Новоросію"

За гратами чоловік проведе 13 років.

Ілюстрація: canal3.md

Суд в Одесі засудив до 13 років позбавлення волі члена диверсійної групи, прихильника ідей так званої "Новоросії". Про це повідомив на брифінгу у вівторок речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передають Патріоти України.

За його словами, затриманий входив до складу терористичної групи, що планувала низку терактів на важливих інфраструктурних об'єктах Одеської та миколаївської областей, але в липні 2015 року була нейтралізована Службою безпеки України.

"Тоді під час обшуків правоохоронці вилучили вибухові пристрої, понад 10 кг вибухової речовини, електродетонатори, фотографії місць, де планувалися вибухи, символіку так званої "новоросії" тощо", - розповів речник МО.

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...

Члени ВЛК вже не зможуть приймати рішення на власний розсуд: Що змінилося

неділя, 5 травень 2024, 9:05

Члени військово-лікарської комісії тепер не зможуть на власний розсуд приймати рішення щодо придатності чи непридатності військовозобов'язаного. Відтепер вони повинні керуватися чіткими нормами. Про це йдеться у заяві департаменту охорони здоров'я Міні...