Оце так: Бійців ЗСУ, які затримали російських ГРУшників на Донбасі, кинули за грати

Таке враження, що все це робиться з однією метою: змусити людей перестати думати і вірити. Перетворитися на рослини. Забути про свободу...

Бійці ЗСУ, які захопили в полон російських Грушників, опинилися під арештом. Фото "Фейсбук".Відносно бійців 92-ї бригади ЗСУ Олександра Свідро і Павла Долженко, взявших в полон російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, відкрито кримінальне провадження, вони знаходяться під домашнім арештом, про таку заяву командира 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Віктора Ніколюка, зроблену ним 25 травня, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Відзначається, що завдяки Свідро і Долженко Україна отримала доказ участі регулярних підрозділів Збройних сил Росії в боях на Донбасі.

За словами Ніколюка, військова прокуратура підозрює військовослужбовців в організації контрабанди в "транснаціональних масштабах" і в убивстві Андрія Галущенко і Дмитра Жарука, які працювали в мобільній групі, яка боролася з контрабандою в зоні АТО. Ніколюк розповів, що його підлеглим крім замаху на вбивство інкримінують перевезення наркотиків на 25 млн грн і ще на мільйон звичайної контрабанди.

Також повідомляється, що комбриг разом зі Свідро і Долженко безпосередньо брав участь у захопленні російських спецназівців. Зараз військова прокуратура вважає Ніколюка організатором угруповання по "кришуванню" контрабанди і тим, хто здійснив замах на групу «Ендрю». Ніколюк всі звинувачення відкидає.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...