Оце так: Відомий український футболіст гратиме за Росію на Євро-2016

Сам футболіст неодноразово заявляв, що хоче грати за Україну, але в українську збірну його не покликали, а ФФУ не зайнялася його повноцінною "українізацією".

Роман Нойштедтер. Фото:sport-xl.org

Півзахисник німецького "Шальке" Роман Нойштедтер, який є уродженцем Дніпропетровська, виступатиме на Євро-2016 за збірну Росії. Про це раптово заявив прес-аташе "триколорів" Ілля Казаков. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Майже на 100% упевнений, що до Євро натуралізують не Фернандеса, а Романа Нойштедтера. Цій темі не один день, до речі", - написав Казаков.

Варто відзначити, що сам Роман неодноразово заявляв про бажання грати за Україну. Перед Євро-2012 ходило багато чуток, що футболіст поміняє німецький паспорт на український заради виступів за збірну своєї країни.

Однак, Олег Блохін так і не викликав Нойштедтера в національну команду, а ФФУ так і не зайнялося питанням про повноцінну українізацію півзахисника.

Повечеряв улюбленою стравою з вишуканим вином: Стало відомо, що їв за кілька годин до самогубства Ернест Гемінґвей

субота, 11 травень 2024, 9:32

Видання нагадує, що Гемінґвей страждав на депресію та довго лікувався від неї. Але усе ж 1961 року за кілька тижнів до свого 62-річчя ухвалив рішення накласти на себе руки. Сталося це у невеличкому будинку в Айдахо, де геній літератури жив разом з дру...

"Чиновникам байдуже... бійці з ампутаціями змушені самі шукати кошти на протези... Міністерство соцполітики не допомагає, а лише ускладнює процес... — волонтер

субота, 11 травень 2024, 9:23

Влада здебільшого базікає про реформи, котрі країни партнери вимушені продавлювати через корупційний спротив. І навіть в найчутливіших питаннях для суспільства на час війни демонструє байдужість і некомпетентність. За словами Оксани Корчинської, Мініст...