Скрепний ляп: На 23 лютого росіянам подарували цукерки з гітлерівцями (фото)

Подарункові набори "Пташине молоко", на упаковці яких зображений солдат вермахту, отримали кілька жителів Воронежа.

Кілька жителів Воронежа в якості подарунка до 23 лютого отримали цукерки "Пташине молоко", на святковій упаковці яких був зображений солдат нацистської Німеччини. Про це пише Newsru.com, передають Патріоти України.

На передньому плані упаковки був зображений солдат вермахту з відзнаками на формі: гербом у вигляді чорного орла і орденом Залізного хреста. Поруч був напис: "З таким захисником, як ти, можна спати спокійно".

У студії, де були оформлені подарункові набори розповіли, що замовник сам вибрав один із запропонованих варіантів оформлення, а потім затвердив обсяг замовлення.

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...

Варто знати: Коли банк зобов'язаний повернути гроші, які зникли з рахунку

вівторок, 7 травень 2024, 6:49

В Україні більшість шахрайських схем відбувається з вини самої жертви. Шахраї за допомогою шкідливих лінків, обманюючи жертв, одержують банківські дані. При цьому банки не компенсують втрати, отримані внаслідок шахрайських дій. У деяких випадках таку к...