Пам'ятник київському князю назвали найкращим монументом Москви

Росіяни вибрали кращий пам'ятник, встановлений у Білокам'яній.

Пам'ятник князю Володимиру  в Москві. Фото: ЕРА.

Монумент київському князю Володимиру Святославичу на Боровицькій площі назвали найкращим пам'ятником Москви 2016 року. Про це свідчать результати опитування, проведеного серед користувачів проекту "Активний громадянин", передають Патріоти України.

"Результати голосування розподілилися наступним чином: за монумент князеві Володимиру на Боровицькій площі проголосували 24% респондентів, за монумент композитору Сергію Прокоф'єву в Камергерському провулку - 17%, за меморіальний комплекс, присвячений містам бойової слави, в парку Перемоги і монумент балерині Майї Плісецькій у сквері на Великій Дмитрівці - по 15%", - йдеться в повідомленні на сайті проекту.

Також в топ кращих пам'яток потрапили бюсти льотчиків-космонавтів на алеї Космонавтів на ВДНГ, бюст генерала армії Івана Черняховського і монумент маршалу Олександру Василевському. Зазначається, що голосування за кращий пам'ятник 2016 року проходило з 21 березня по 16 квітня. У ньому взяли участь понад 213 тис. користувачів проекту.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...