Параноя окупантів: У Феодосії шукатимуть терористичну загрозу в сміттєвих урнах та багатоповерхівках

Глава адміністрації міста Станіслав Крисіна розпорядився забезпечити безпеку городян, назвавши це пріоритетним завданням.

Ілюстрація:www.krym4you.com

Підконтрольна Росії влада Феодосії готує комплекс заходів, спрямованих на усунення терористичної загрози. Як повідомляє прес-служба підконтрольної Росії адміністрації міста, глава адміністрації міста Станіслав Крисіна розпорядився забезпечити безпеку городян, назвавши це пріоритетним завданням. Про це пише Крым.Реалии, інформують Патріоти України.

"Він дав ряд доручень відповідальним фахівцям, в тому числі обстежити багатоквартирні будинки з метою перевірки дотримання всіх необхідних заходів безпеки, зобов'язати перевізників встановити відеореєстратори в салонах транспортних засобів, розробити паспорти об'єктів з масовим перебуванням людей, в тому числі набережної Феодосії і селищ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в рамках антитерористичних заходів чиновники розглянуть питання перенесення урн і контейнерів для збору побутового сміття та вжиття заходів щодо недопущення його скупчення поблизу місць проведення масових заходів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...