Параноя посилюється: Захарченко і Плотницький збільшили кількість особистої охорони

У страху за власне життя Плотницький в Луганську проводить не більше 4-х годин, витрачаючи їх в основному на наради, решту часу він перебуває на території РФ.

Ватажки терористів Захарченко і Плотницький. Ілюстрація:Радіо Свобода

На окупованій території Донбасу керівники так званих "Л/ДНР" Ігор Плотницкий і Олександр Захарченко подвоїли свою особисту охорону (так звану "лічку"), яка обчислюється трьома-чотирма десятками озброєних бойовиків, які охороняють їх цілодобово. Про це пише Обозреватель, зазначають Патріоти України.

"Але у Плотницького справжня параноя - він пішов ще далі. Тепер в Луганську він проводить не більше 4-х годин, витрачаючи їх в основному на наради, решту часу перебуває на території РФ", - повідомило джерело.

На його думку, посилення "заходів безпеки" свідчить про серйозні проблеми "нагорі", інформацію про які ретельно приховують.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.