Пастора церкви "Нове покоління" у Полтаві запідозрили в утриманні у неволі 40 осіб

Олег Пурімов може бути причетний до діяльності громадської організації, з вини якої людей тримали під наглядом начебто для лікування від різного роду залежностей.

Пастор полтавської церкви "Нове покоління" Олег Пурімов. Фото:http://poltava.to

Пастора полтавської церкви “Нове покоління” запідозрили у причетності до діяльності громадської організації, з вини якої понад 40 людей тримали в неволі під виглядом лікування від залежностей. Про це повідомляє сайт Полтавщина, передають Патріоти України.

У “Нового покоління” є обласна філія в Полтаві. На офіційному сайті полтавського відділення, позначеного як реабілітаційний центр, є фотографії кімнат, у яких живуть “пацієнти”. Кухня центру співпадає з тією, фото якої опублікувала прокуратура. Також на сайті вказано контактний телефон пастора церкви “Нове покоління” Олега Пурімова. За цим номером ідентифікується його сторінка в “Однокласниках”. Зазначений на ній вік збігається з інформацією поліції: керівником полтавського обласного філіалу організації був 39-річний місцевий житель.

Слід нагадати, що СБУ на Чернігівщині викрила зловмисників, які під прикриттям центру реабілітації наркозалежних захопили хворих людей і застосовували до них тортури.

Організатори “бізнесу” приймали замовлення на примусове “лікування” у так званому реабілітаційному центрі людей, які, на думку їх родичів або знайомих, страждають від наркотичної, алкогольної або іншої залежності.

Члени угруповання виїжджали до “замовлених” і під психологічним тиском змушували їх вирушати на “лікування”. У разі відмови потерпілих все одно доставляли в реабілітаційний центр, але вже проти їх волі.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....