Пацани порозважались: В "ЛНР" п'яні найманці Путіна піддали тортурам випадкового перехожого

На тілі потерпілого - опік і численні рани, в тому числі рубані.

П'яні бойовики піддали перехожого тортурам. Фото: i-r-p.ruВ окупованому Луганську зафіксовано черговий випадок знущань збройних адептів "русского мира" над мирними жителями. Цього разу жертвою бойовиків став молодий чоловік, якого терористи безпричинно піддали тортурам, повідомляють Патріоти України з посиланням на 0642.ua.

Інцидент стався ще 26 червня, ввечері того ж дня в лікарню № 1 окупованого Луганська доставили молодого чоловіка з різними травмами, деякі з яких свідчили про тортури.

"Андрія Курапова 1992 року народження, який прописаний в Станично-Луганському районі, в селі Колесниківка доставили в лікарню з численними травмами. У нього на тілі була рубана рана лівої сідниці, інфікований термічний опік грудної клітки зліва, забій м'яких тканин голови, параорбітальная гематома обох очей, госпіталізований", - повідомило джерело.

Потерпілий повідомив так званим "правоохоронцям", що його піддали тортурам і жорстоко побили троє п'яних бойовиків. Їх прикмети він не запам'ятав.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...