Педагог віддасть отриману премію на лікування онкохворої дівчинки (фото)

Оксана Калинич присвятила премію бійцю, загиблому в Іловайському котлі

Фото: "Трибуна"

Сьогодні, 3 жовтня, у Полтавському районному Будинку культури трьох педагогів нагородили премією Самійла Величка. Директор Горянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Оксана Калинич присвятила її загиблому в Іловайському котлі українцю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Трибуну".

Відповідну премію отримали Максим Білокінь – учитель фізики та інформатики Пальчиківського НВК; Тетяна Падалко – заступник директора Степнянського НВК, дошкільний підрозділ; Оксана Калинич – директор Горянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Директор Горянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Оксана Калинич присвятила премію захисникові України Олексію Довгалю, який у 2014 році загинув у Іловайському котлі. Він залишив дружину й двох маленьких дітей. Вони разом із родиною сестри жили разом. Зараз дочка його сестри тяжко хворіє.

"Але горе не ходить одне. Зараз родина сестри направила всі зусилля на лікування трирічної Наталочки, у якої лейкемія, – розповідає жінка. Зараз дівчинка знаходиться в Полтавській обласній лікарні. Курс хіміотерапії вона вже пройшла, але потрібне подальше лікування. Наразі вона потребує дороговартісного лікування в Іспанії. Ця премія піде на її лікування. Ця тисяча гривень – це зовсім малі кошти, але я думаю, що ми будемо працювати та люди доброї волі допоможуть вилікувати цю дитину", - розповіла жінка.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...