"Педофилия – это любовь к детям. Мы все с вами педофилы": Мережу підірвало відео росТВ "о настоящих извращенцах" (відео)

"Духовные скрепы просто зашкаливают", - пишуть в мережі.

Ігумен Анатолій (Берестов). Фото: youtube.com.

В ефірі російського телеканалу НТВ представник Російської православної церкви (РПЦ) несподіваним чином пояснив значення слова "педофілія". Відповідний відеоролик був опублікований днями в мережі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Давайте мы сначала разберемся, что такое педофилия? Что такое педерастия? Что такое гомосексуализм? Педофилия – это любовь к детям. Вы что не любите детей? Мы с вами все педофилы с этой точки зрения", - говорить запрошений священнослужитель.

Таке дивне висловлювання представника РПЦ викликало бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.

"Вечер. НТВ. Духовные скрепы просто зашкаливают. "Педофилия это любовь к детям… это защита для детей... наша традиционная нравственность.. аплодисменты", - пише один з користувачів.

"Больше всего поражает в этом сюжете бурные аплодисменты", - підкреслюють в мережі.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...