"Пендосы попутали": Депутат партії Путіна вимагає заборонити відео з його танцями під пісню Рікі Мартіна

Костянтин Федотов вважає, що ролик, у якому він витанцьовує у колі співробітників, є втручанням в приватне життя.

Скрін відео

У Росії депутат орловської міськради і член партії "Єдина Росія" Костянтин Федотов звернувся в поліцію через публікацію місцевими ЗМІ відео з його танцями під пісню Рікі Мартіна. У заяві Федотов просить притягнути до відповідальності ІА "Орловські новини" та ІА "Орелград", які написали про корпоратив депутата і додали відео з YouTube на сайт. Федотов вважає, що даний ролик є втручанням в приватне життя, передають Патріоти України з посиланням на tjournal.ru.

Видання "Орелград" опублікувало на своєму сайті відповідь Федотову. У ньому підкреслюється, що відео вже було викладено на YouTube, а фактів, які очорнили особистість депутата, не знайдено.

"На спірному відео всі присутні були бадьорі, веселі і посміхалися в кадрі. У тому числі і сам заявник Федотов. Він явно був у піднесеному настрої. Редакція і не могла припустити, що "поширення даного відеоматеріалу здійснено всупереч волі" цих щасливих облич.

Композиція, під яку танцював депутат і директор Федотов - "Livin la Vida Loca" у виконанні Ріккі Мартіна, - не є забороненою на території РФ. Закликів і інших жестів, що розпалюють міжнаціональну або класову ворожнечу, Федотов не демонстрував", - йдеться в заяві видання "Орелград".

Відео танців було записано на території МУП "Зеленбуд", директором якої є Федотов, і опубліковано в мережі 12 вересня. До заяви в поліцію депутат намагався заборонити поширення ролика через Роскомнадзор.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...