Перед кривавою ДТП у Харкові: Стало відомо, де розважалася Зайцева (документ)

Фото: strana.ua

Напередодні смертельної аварії, яка сталася 18 жовтня в Харкові, водій Lexus - 20-річна Олена Зайцева - відпочивала в елітному ресторані "Чилі" на проспекті Незалежності. Про це NewsRoom стало відомо з матеріалів справи, які були передані в редакцію, повідомляють Патріоти України.

Як видно з документів, 19 жовтня в Київський районний суд Харкова звернувся слідчий з клопотанням про тимчасовий доступ до записів з камер відеоспостереження ресторану "Чилі". За інформацією правоохоронців, Зайцева в компанії третіх осіб перебувала в закладі в період з 17:45 до 20:09.

На думку слідчого, відео прояснить, чи вживала дівчина спиртні напої, чи сіла після цього за кермо, а також допоможе встановити особи її друзів. Суддя Муратова клопотання задовольнила, зобов'язавши працівників "Чилі" надати записи із зовнішніх й внутрішніх камер спостереження. Термін дії клопотання - один місяць, документ не підлягає оскарженню.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...