Перед замахом "подарували" базу відпочинку: Спливли шокуючі подробиці підготовки вбивства Гандзюк

Підозрюваний в організації замаху на Катерину Гандзюк Олексій "Москал" Левін за тиждень до злочину отримав за безцінь базу відпочинку від юриста голови Херсонської облради Владислава Мангера. Про це повідомляється в розслідуванні журналістів програми "Схеми", повідомляють Патріоти України.

Як зазначається, юрист Мангера Андрій Мурашкін за тиждень до нападу на Гандзюк передав Левіну базу відпочинку на березі Чорного моря в селищі Лазурне.

Сучасний комплекс Oasis Beach звів в 2014 році бізнесмен з Херсона Леонід Аврамков, але в 2016 році відбулося рейдерське захоплення комплексу, а потім пішло переоформлення права на землю поруч юридичних осіб. Все це відбувалося дуже заплутано, тому переоформлення досі розслідують правоохоронці.

Журналісти встановили, що з літа 2018 року базою відпочинку володіє фірма ТОВ "Лазурний відпочинок". Її директор - людина з близького оточення Мангера, а конкретніше юрист і його довірена особа Андрій Мурашкін. Саме Мурашкін захищав інтереси Мангера при розгляді позову проти херсонського журналіста-розслідувача Сергія Нікітенко.

Колишній власник Oasis Beach Аврамков, який постраждав від рейдерського захоплення, підтвердив, що право на власність комплексом перейшло до оточення голови Херсонської облради. За його словами, керує комплексом син Мангера Іван.

"Я з ним особисто там зустрічався влітку 2018 року. Він давав команду мене не пускати. Я багато разів викликав поліцію. Тільки поліція чула ім'я Мангера - вони відразу розгорталися і їхали", - розповів Аврамков.

Журналісти отримали в розпорядження документ, згідно з яким юрист Мурашкін передав в управління базу відпочинку Левіну за символічну вартість - по 500 грн на місяць. Договір укладений на 7 років і дійсний до сих пір.

Мурашкін в коментарі журналістам зізнався, що дійсно передавав в оренду Левіну Oasis Beach, але відмовився пояснити, чому за безцінь. Він послався на комерційну таємницю і зазначив, що тоді не міг знати про злочинні плани свого бізнес-партнера. У свою чергу Мангер заявив, що йому нічого не було відомо про бізнес-зв'язки свого юриста з підозрюваним в організації нападу на Гандзюк.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...