Перевертень у рясі: Священик-сепаратист із Харківщини опинився у центрі секс-скандалу (відео)

Олександр Каневський, який не приховує своїх відверто антиукраїнських поглядів, виявився любителем повій, яких йому подобається шмагати батогом та гратися з ними секс-іграшками.

Скрін відео

Харківський священик Української православної церкви Московського патріархату Олександр Каневський виявився любителем сексуальних розваг з "жрицями кохання" і шанувальником різних збочень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Каневський - відкритий прихильник антиукраїнських поглядів. На сторінках видання "Батьківський комітет", двадцятитисячним тиражем він розповідав не тільки про сімейні цінності, а й проводив пропаганду проти України.

За інформацією журналістів, деякі заголовки виражають справжні мотиви автора: "Бандерлоги: "отверженный народ", "Соглашение с ЕС в существующем виде выгодно гомосексуалистам", "Западная Европа: инцесту - да!", "Ода советской школе".

Однак журналістів шокувала зовсім інша знахідка. На відео, яке отримало видання, людина, дуже схожа на священика Олександра Каневського, плескає долонею по сідницях голої повії, потім ляскає її шкіряним батогом, з іншою "жрицею кохання" грається секс-іграшками.

Священик одружений, виховує двох дочок.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...