Перевертні у погонах: У Дніпрі затримали поліцейських, які вкрали $2 млн у злодіїв

Гроші були сховані у вольєрі із собаками, що начебто унеможливлювало їхню крадіжку.

Ілюстрація:http://glavcom.ua/

У Дніпрі затримали п'ятьох поліцейських, яких підозрюють у крадіжці 2 мільйонів доларів. Про це повідомив глава Національної поліції Сергій Князєв, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Він розповів, що в середині 2016 року житель Харківської області передав для зберігання своїм знайомим (чоловікові і дружині) в Дніпрі велику суму готівки в доларах і євро, а також вироби із золота на загальну суму 2 млн доларів.

"Гроші зберігали у вольєрі, де проживали собаки досить сильної породи, що унеможливлювало крадіжку цих грошей", - говорить Князєв. Але в якийсь момент чоловік - господар вольєра - вкрав ці гроші, покинув дружину в Дніпрі і втік.

"Нечесні працівники поліції почали детективне, незаконне розслідування цього провадження, тобто офіційного звернення в поліцію не було", - продовжує начальник Нацполіціі.

За відомостями Князєва, поліцейські досить швидко знайшли чоловіка і його спільника, відібрали у них гроші, залишивши грабіжникам 50 тис. доларів.

Однак 6 і 7 квітня працівники служби внутрішньої безпеки вже знайшли і затримали поліцейських-злочинців.

До цього моменту злочинці перевели значну частину готівки в майно, однак близько 1 млн доларів вдалося вилучити. Підозрюваним мають обрати запобіжний захід.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...