Перевіряється причетність поліції до нападу на активістку Гандзюк: Луценко розкрив деталі розслідування

За словами Юрія Луценка, на даний момент розглядається також ще кілька версій, більшість з яких збігаються з версіями, які раніше озвучила сама постраждала Гандзюк.
Юрій Луценко. Фото: LIGA.net.

У ГПУ перевіряють причетність колишнього начальника управління захисту економіки Нацполіції в Херсонській області Артема Антощука до нападу на активістку Катерину Гандзюк в Херсоні. Про це розповів генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Так, звичайно, ця версія існує. Хочу звернути вашу увагу, що він виїхав з Херсона півроку тому. Зараз він працює в центральному апараті. Так, у них з Катериною (Гандзюк, - прим. ред.) було досить багато конфліктів, тому ця версія перевіряється ", - сказав він.

За словами Луценка, на даний момент розглядається також ще кілька версій, більшість з яких збігаються з версіями, які раніше озвучила сама постраждала Гандзюк. "Але є два окремих провадження, з'єднання в одне зараз не буде. Поліція до кінця відпрацює свою версію про передбачуваного замовника. З сьогоднішнього дня СБУ отримала доступ до матеріалів поліцейської справи про виконавців. Версій кілька. У цілому вони збігаються з тими версіями, які мені Катя висловила перед своєю першою операцією. Скажу вам по секрету, що версія поліції може привести до замовника якраз в одній з версій, яку висловлювала сама Катерина Гандзюк", - уточнив генпрокурор.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...