Перевтомилася: У мережі з'явилося відео, у якому Савченко дрімає на засіданні Ради

На записі видно, як нардеп сперлася на руку і на деякий час закрила очі.

Скрін відеоПозафракційний народний депутат України Надія Савченко, перебуваючи на робочому місці у парламенті, ледь не заснула на засіданні Верховної Ради. Відео з політиком опублікували на YouTube, інформують Патріоти України.

На записі видно, як Савченко сперлася на руку і на деякий час закрила очі. При цьому 35-річний політик виглядає втомленою і незібраною.

У мережі по різному відреагували на таку поведінку Савченко.

"А там делать нечего”, “Это называется уснула? Я сегодня на работе так уснул, что аж клавиатура на лбу отпечаталась”, “По-моему это не сон, по-моему она думает "Куда я попала?", "Бухала ночью ))", Подумаешь, задремала девушка! Добкин вон вообще под кайфом сидел и ничо!"" - пишуть у коментарях під відео.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...