Пережити Масляну: українця, котрий виграв у конкурсі з поїдання млинців, забрала "швидка"

Потрапивши до медустанови, харків'янин заявив, що з ним все добре і втік.

Переможцеві з поїдання млинців у Харкові стало погано. Фото:http://dozor.kharkov.ua/

Сьогодні під час святкування Масляної на Привокзальній площі у Харкові сталася надзвичайна пригода. Один з чоловіків брав участь в конкурсі з поїдання млинців і навіть виграв його, але радіти йому довелося недовго: прямо на місці чоловікові стало погано. Про це розповів місцевий сайт Городской доZор, інформують Патріоти України.

Люди припустили, що чоловік вдавився і викликали "швидку". "Був конкурс "хто швидше з'їсть млинці". За перемогу йому дали як приз молоко, яким він почав запивати і вдавився. Це не жадібність. Його відкачали і він дихав, потім привезли інвалідний візок, посадили його і довезли до "швидкої", - розповіла очевидиця події Тетяна.

За інформацією прес-служби міськради, потерпілого доставили в лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Потрапивши в медустанову, чоловік заявив, що з ним все добре і втік. Лікарі відзначили, що від нього сильно пахло спиртним.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...