П'яна ДТП в Ужгороді: У мережі розгорівся резонансний скандал (фото, відео)

Хто був винуватцем аварії насправді, досі не зрозуміло.

ДТП в Ужгороді. Фото: соцмережі

В Ужгороді 2 грудня в районі 19:00 сталася ДТП, винуватцем якої, за словами очевидців, став член атестаційної комісії з відбору поліцейських Микола Бережанський. Чорний автомобіль BMW врізався в екскаватор, який виконував ремонтні роботи. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на соцмережі.

Журналіст Віталій Глагола, який став свідком події, виклав на своїй сторінці у Facebook фото і відео цього інциденту, стверджуючи, що за кермом знаходився чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Водій зняв номери з автотранспорту і зник.

За даними видання 0312.ua, чоловік з фото пізнаний як доцент УжНУ, голова товариства "Краяни Рахівщини", екс-президент "Rotary International" Микола Бережанський, який входив у комісію переатестації закарпатських правоохоронців.

У повідомленні на сторінці у Facebook Патрульної поліції Ужгорода і Мукачева йдеться, що патрульні виявили автомобіль без номерів і водія. Пізніше до місця події прийшла жінка, яка заявила, що вона є винуватцем інциденту.

Журналіст Михайло Ганницький також прокоментував дану подію.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.