П'яні поліцейські зганьбили звання: У Житомирі вони влаштували дебош з погрозами у кафе

Було призначено службове розслідування і, згідно з наказом начальника, були звільнені за дискредитацію правоохоронних органів.

Бійка з ножем. Фото: "Власно Інфо"

У Житомирі 13 грудня двоє п'яних поліцейських влаштували погром в місцевому кафе. Також "копи" погрожували ножем відвідувачам закладу.

"В "Шашличному дворі", що в ТРЦ "Глобал UA", двоє співробітників Брусилівської поліції, які пройшли переатестацію, вирішили "замочити" корочки, але багато випили алкоголю і почали вести себе неадекватно, буянити, розмахувати ножем, ходячи по закладу, а також, демонструючи посвідчення, погрожували всіх "пов'язати".

Крім того, відмовилися розраховуватися за рахунком. Вони були без форми, одягнені "по громадянці". Приїхали поліцейські, затримали їх, хоча ті "смикалися", провокували всіх", - розповів очевидець того вечора Дмитро, передає Житомир.info.

Інформацію про подію підтвердила прес-секретар головного управління Нацполіціі в Житомирській області Алла Ващенко. "Подія дійсно мала місце, це були працівники поліції з Брусилівського району. Подібна поведінка, однозначно, негідна. Було призначено службове розслідування і, згідно з наказом начальника, вони були звільнені за дискредитацію правоохоронних органів. Всі матеріали передаються в прокуратуру ", - підтвердила Ващенко.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...