П'яні "розваги": На Львівщині невідомі потрощили міську новорічну ялинку (фото)

Під ялинкою виявили порожні пляшки з-під алкогольних напоїв. Про факт вандалізму повідомили у поліцію.

Фото:Facebook

Цієї ночі невідомі пошкодили головну ялинку, яка стоїть на площі перед Народним домом в Червонограді на Львівщині. Про це повідомляє "НЕО радіо" на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Червонограджитлокомунсервіс", які монтують новорічне дерево, побачили, що нижні гілки зламані, побито кілька прикрас, зірвано гірлянди.

Окрім цього, приблизно 10 новорічних куль вкрали. Під ялинкою – порожні пляшки з-під алкогольних напоїв. Про факт вандалізму повідомили у поліцію.

"Ось уже два тижні монтуємо та прикрашаємо ялинку і в дощ, і в сніг. Хотіли завершити роботи до початку фестивалю "Різдвяні дзвіночки", на які з’їдуться виконавці з усієї України, а тут таке", – каже заступник директора КП "Червонограджитлокомунсервіс" Володимир Федаш.

За його словами, комунальники обійшли три гектари самосіву у Соснівському лісництві, щоби підібрати відповідні гілки для головної новорічної красуні міста.

Їх надали Червонограду безкоштовно. А тепер доведеться знову домонтовувати зламані гілки, прикріпляти гірлянди та іграшки. Щоби обмежити доступ до ялинки, огорожу навколо ялинки планують розширити.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...