П'яні військовослужбовці у Миколаєві влаштували бійку з поліцією, намагаючись втекти (фото, відео)

Правоохоронцям довелося зробити попереджувальний постріл у повітря, оскільки була підозра, що у чоловіків є зброя. У підсумку всіх було затримано.

Фото:novosti-n

У п'ятницю, 29 вересня, близько 5 години ранку в Миколаєві патрульними поліцейськими були затримані п'ятеро військових, які влаштували бійку з правоохоронцями після зупинки мікроавтобуса, який рухався по центру міста з вимкненим світлом фар. Про це пише місцеве видання Новости-N, передають Патріоти України.

Як зазначається, після того, як поліція зажадала від водія зупинитися, мікроавтобус почав втікати. Вийшовши на смугу зустрічного руху і ледь не скоївши зіткнення з зустрічним транспортом, врізався в електроопору, зачепивши її, і був заблокований патрульними автомобілями.

В автомобілі перебували 5 осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Вони чинили опір патрульним, намагалися втекти з місця події.

Правоохоронцям довелося зробити попереджувальний постріл у повітря, оскільки була підозра, що у чоловіків є зброя. У підсумку всіх було затримано.

Водієві мікроавтобуса було запропоновано пройти тест на алкоголь, але він відмовився. У медустанові аналіз показав 0.9 проміле.

Всі затримані - військовослужбовці однієї з військових частин Миколаєва. Всі були п'яні, їх передали військовій поліції.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

У патрульній поліції Миколаєва підтвердили факт ранкової ДТП за участю військовослужбовців, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.

"На 21-річного водія патрульні склали 7 адміністративних матеріалів, з них один за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, один за керування без посвідчення водія, чотири - за проїзд на заборонний сигнал світлофора і невиконання вимоги про зупинку", - сказав коментарі "112 Україна" спікер патрульної поліції міста Роман Шкуренко.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...