П'яний вітчим цепом забив малюка до смерті: 16-річна мати дитини вигороджує свого "судженого"-дітовбивцю (фото)

Розтин показав, що хлопчик помер від внутрішнього крововиливу, розриву селезінки.

П'яний вітчим цепом від собаки убив дитину. Фото: ГУНП в Донецькій області.

У селі Трудове Волноваського району п'яний вітчим забив до смерті дитини у віці 1 рік і 8 місяців. Про це повідомляється на сайті відділу комунікації ГУНП в Донецькій області, передають Патріоти України.

На тілі малюка виявлені численні гематоми. Повідомлення про трагедію надійшло в поліцію від медиків "швидкої допомоги", яких викликала 16-річна мати дитини.

Лікарі Волноваської лікарні розповіли, що прибули за викликом на адресу, але допомогти дитині вже було неможливо - він помер до їх приїзду.

Поліцейські отримали повідомлення про загибель дитини близько 23.00 і терміново почали роботу, працювали всю ніч, крок за кроком встановлюючи обставини смерті дитини.

В ході першочергових слідчо-оперативних дій співробітники поліції встановили, що загиблий малюк жив зі своєю неповнолітньою матір'ю і 25-річним вітчимом. У сім'ї є ще один син - йому ще немає і місяця.

Правоохоронці опитали матір загиблого, яка пояснила, що ще вдень син заплутався в ланцюзі, яким була прив'язана собака, і впав. На лобі у нього була гематома, але мати "не надала цьому значення".

Близько 22.00 стан дитини погіршився, у хлопчика відкрилася блювота. Мати каже, що відволіклася на молодшу дитину, а коли підійшла до ліжка старшого сина, він не дихав, бо, за словами жінки, поперхнувся блювотними масами.

З місця події вилучено ланцюг, одяг малюка зі слідами блювоти.

Вже до ранку поліцейські опитали сусідів і знайомих сім'ї. Жителі села засвідчили, що сім'я характеризувалася задовільно, мати не зловживала алкоголем. На обліку ця родина не перебувала.

Але після розтину поліції вдалося встановити реальні причини загибелі дитини, а саме в результаті тілесних ушкоджень, які спричинили розрив внутрішніх органів.

"За фактом виходить зовсім інша історія - мати стала вигороджувати свого співмешканця. Розтин показав, що хлопчик помер від внутрішнього крововиливу, розриву селезінки. Після затримання вітчима і отримання результатів розтину мати все-таки зізналася, що саме співмешканець побив дитину", - зазначив начальник поліції Донецької області Вячеслав Аброськін.

Жінка розповіла, що вчора чоловік прийшов додому в стані алкогольного сп'яніння, побив малюка і втік. Зараз підозрюваний затриманий і доставлений у відділення поліції. З ним працюють слідчі.

Весь цей час він переховувався в очеретах за селом. Відомо, що затриманий був судимий в 2015 році за незаконне зберігання зброї.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...