П'яний водій у Києві влаштував жорстку ДТП, "рятувати" його приїхав п'яний кум (фото)

Під час аварії серйозно постраждала жінка-пасажир, яка перебуває в реанімації в критичному стані. За її життя борються медики.

У Києві в Оболонському районі водій на "Волзі" в стані алкогольного сп'яніння врізався у вантажівку: серйозно постраждала жінка. Про це йдеться на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook, передають Патріоти України.

ДТП сталася на вулиці Малиновського, 4. "Нетверезий водій" Волги "врізався у вантажівку. Покалічену жінку-пасажира авто витягли рятувальники", - відзначили очевидці.

Повідомляється, що жінка перебуває в реанімації в критичному стані. За її життя борються медики.

Через деякий час на місце події приїхав п'яний родич винуватця аварії."Забирати речі п'яного водія з місця важкої ДТП з постраждалими в Києві на Малиновського приїхав п'яний кум. Побачивши явні ознаки, патрульні задули чоловіка", розповіли очевидці.

Уточнюється, що драгер показав в крові 0,44 проміле, а чоловік заявив, що не зрозумів претензій, "мовляв, ну, випив зранку перед поїздкою".

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...