П'яний за кермом не зміг розгледіти місце ДТП і ще раз переїхав збитого пішохода

Біля села Дуліби, що на об‘їзній м. Стрий Львівської області, водій Opel Insignia не оминув місце аварії, збив попереджувальні фішки та наїхав на тіло перед тим збитого чоловіка.

На місці події. Фото: Фейсбук.

Про інцидент інформує на своїй сторінці у Facebook прес-служба Патрульної поліції Львова. Як зазначається, вчора, 6-го березня, автівка Кіа Cerato скоїла наїзд на юнака 1998 року народження, який йшов за напрямом руху транспорту. Пішохід загинув на місці події. Новину передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Патрульні поліцейські в очікуванні слідчих охороняли місце трагічної аварії, розмістивши на дорозі попереджувальні конуси.

“Рух цією ділянкою дороги був ускладнений. Автомобіль Opel Insignia, проігнорувавши попереджувальні знаки та вимогу поліцейського оминути місце ДТП, збив фішки і рухався у напрямку поліцейського. В останню мить інспектор відскочив. Далі авто наїхало на загиблого і протягнуло його проїжджою частиною ще кількасот метрів”,
- йдеться у повідомленні.

Горе-водій після того, що трапилось, навіть не зупинився, а продовжив рух далі. Поліцейський патруль почав переслідувати іномарку. Кермувальника вдалося затримати вже на ґрунтовій дорозі, де автівка застрягла у болоті. За кермом Opel перебував 27-річний водій в стані очевидного алкогольного сп'яніння, що підтвердила перевірка на драгері — пристрій показав 2,5 проміле алкоголю в крові. Разом із нетверезим водієм у машині їхали його друзі, серед них і дівчата.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...