"Піар-православ'я набирає обертів": У мережі обговорюють "появу Богородиці" у вікні будинку на Миколаївщині (фото)

Експерти з УПЦ кажуть, що для створення такого "дива" навіть не потрібно бути спеціалістом, і це звичайна хімія.

У селі Мартинівське. Фото: "Фейсбук".

В селі Мартинівське Вознесенського району Миколаївської області на склі одного із будинків люди помітили образ Богородиці, що проступив неочікувано. Фотографії "дива" опублікувала у "Фейсбуці" Наталі Ващиленко, повідомляють Патріоти України.

"Вчора перед моїми очима явилося диво.. Без жартів - справді диво! У селі Мартинівське Вознесенського району три дні тому на склі будинку проявився образ Богородиці, прямо ікона", — написала дівчина.

Експерти з УПЦ кажуть, що для створення такого "дива" достатньо притиснути літографію ікони до скла та потримати її у такому стані більше тижня. Тоді і з'явиться "картинка" - на склі залишаться частинки фарби. А якщо скло неякісне, то вони увійдуть в нього глибоко і картинка лишиться, навіть якщо його мити. Крім того, є і нечесний варіант, яким користуються багато хто з "піарщиків дива": замовити художнику дану "композицію". Враховуючи релігійну кризу в Україні, наразі це цілком часте явище, заявляють експерти.

"Піар-православ'я набирає обертів", "Очередной бред и развод или фотошоповская конструкция. А стекло могло и запотеть. Или просто тот кто мы как обычно все делают когда стекло запотевает - рисуют на нем. Вот и нарисовали абракодабру. А девуушка устроила сенсацию, если это конечно не фотоподделка", - коментують "диво" користувачі мережі. А також Наталі нагадали, як православні тривалий час вважали дивом сліди сечі на стіні будинку у селі в Чернівецькій області:

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...