П'ять місяців за гратами: За репост у соцмережі виховательку дитсадка у Росії відправили в колонію

Прокуратура Курганської області вимагала для виховательки дитячого садка Євгенії Чудновець позбавлення волі на п'ять років за репост відеозапису зі знущаннями над дитиною в дитячому таборі.

Вихователька в Кургані відправиться в колонію за репост у соцмережі. Фото:vk.comКурганський обласний суд в РФ засудив виховательку дитячого садка Євгенію Чудновець до п'яти місяців колонії за репост допису у "ВКонтакте". Про це повідомляє Дождь, передають Патріоти України.

Спочатку прокуратура Курганської області вимагала для підсудної покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років. Захист просив винести виправдувальний вирок.

Після призначення покарання у вигляді півроку колонії суд звернув увагу на те, що Чудновець одна виховує маленьку дитину, і зменшив термін до п'яти місяців позбавлення волі.

У листопаді Катайский районний суд Курганської області засудив Євгенію Чудновець до шести місяців позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії загального режиму.

Проти виховательки завели справу за ч. 2 ст. 242.1 (виготовлення та обіг матеріалів або предметів з порнографічними зображеннями неповнолітніх) за репост на сторінці "ВКонтакте" відеозапису зі знущаннями над дитиною в дитячому таборі.

За словами адвоката, Чудновець зробила репост, щоб привернути увагу до того, що сталося.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...