Під час антипутінської акції у центрі Києва Надії Савченко не дозволили виступити

У центрі столиці під гаслом Stop Putin's War in Ukraine зібралося близько 50 осіб.

Надія Савченко. Фото:Обозреватель

Народному депутату Надії Савченко не дозволили виступити на Майдані Незалежності в Києві в рамках акції "Стоп Путін! Стоп війна!". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Близько 50 осіб зібралися в центрі столиці під гаслом Stop Putin's War in Ukraine. Біля Стелли Незалежності пройшов невеликий мітинг, в ході якого виступали громадські активісти та родичі військовослужбовців, які перебувають у заручниках у бойовиків.

При цьому організатори не надали можливість виступити народному депутату України Надії Савченко, яка була присутня на мітингу. Це викликало обурення кількох її прихильниць.

На грані: Україні знову загрожують блекаути - коли повідомлять нові графіки відключень

четвер, 9 травень 2024, 9:59

В Україні знову можуть запровадити графіки відключення світла, адже після терористичних ударів ворога в ніч проти 8 травня уражені ключові об’єкти української енергетики. Про те, до чого готуватися українцям, коли і хто повідомить про нові графіки відк...

Краще підготуватися: Як не залишитися без зв'язку та інтернету при відключенні світла

четвер, 9 травень 2024, 9:50

Через масований удар по енергетиці 8 травня 2024 року в усіх областях України можуть запровадити графіки відключення світла. Вже відомо, що пік очікується увечері з 18:00 до 23:00. Мобільний зв'язок . Через нестабільне електропостачання в мережах може...