Під час авіашоу в Чилі НЛО ледь не збив літак (відео)

Дивний напівкруглий об'єкт, який невідомо звідки з'явився, пролетів навперейми літаку і розчинився.

Під час авіашоу глядачам вдалося зняти НЛО. Скріншот.

Під час авіашоу в чилійському місті Пуерто-Варас НЛО ледь не збив реактивний літак місцевих ВПС. Це не перша поява "літаючої тарілки" в цьому регіоні за останні місяці, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На опублікованих нижче кадрах зображено, як чилійський військовий літак яскравим білим спалахом злітає вгору.

У якийсь момент напереріз йому раптово починає летіти дивний напівкруглий об'єкт. "НЛО" ледь не врізається в літальний апарат, після чого зникає в небі.

Глядачі гадають, що саме вдалося сфотографувати оператору. Один з них написав, що це міг бути інший літак або навіть великий птах. Інший зазначив, що на відео насправді відображені два НЛО.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...