За Путіним прилетіли? У Москві побачили гігантський НЛО (відео)

Однак скептики впевнені, що насправді це була просто хмара незвичної форми.

У Москві помітили підозрілу хмару. Фото: скріншот з відео.

В мережі оприлюднили відео, зняте в Москві на проспекті Андропова, на якому зафіксовано дивну хмару, дуже схожу на літаючу тарілку, передають Патріоти України.

На думку користувачів соцмережі, над багатоповерхівкою міг пролітати корабель інопланетян, замаскований під хмару. Деякі заявили, що вже бачили подібні аномалії наживо, правда, вони були не таким чіткими. У той же час знайшлися і скептики, які зазначили, що над будинком пропливала звичайна купчаста хмара, нехай і дивної форми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...